Me Mats Åkerholmilla huolehditaan siitä että sinulla on toimiva avain autollesi.

Me ohjelmoimme ja teetämme uusia avaimia kaukolukituksella suurimman osan autoille Suomessa. Olemme investoineet myös elektronisiin valmistuskoneisiin sekä käynnistyksen eston ja kaukolukituksen ohjelmointityökaluihin.

Me huollamme myös asiakkaan jo olemassa olevan avaimen, jos sen voi korjata edullissemmin kuin mitä uusi avain maksaisi.

Miten tämän päivän autonavain toimii?

Useimmilla autoilla on avaimia käynnistyksenestolla. Se tarkoittaa sitä että niissä on transponderi joka lähettää uniikin tunnistekoodin autolle, joka tekee sen että juuri sinun auto käynnistyy ja jos auton on varustettu kaukosäätimellä se lähettää autollesi signaalin että ovet aukeavat. Jos tämä avain menee rikki, avaimen tarvitsee korjata tai kokonaan korvata uudella. Silloin me voidaan auttaa. Me voimme tehdä uuden avaimen ja ohjelmoida sen juuri sinun autollesi. 

Uuden avaimen teettäminen kestää puolesta tunnista muutamaan tuntiin avaimesta riippuen. Joten kannattaa soittaa ja varata aika uuden avaimen tekoon. Me tarvitsemme myös saada tietää minkälainen avain on kyseessä jotta voimme varmistaa että meillä on se valmiina täällä se päivä kun avain tehdään.

 

Jos et näe autoasi listassa, ota yhteyttä