LUKKOHUOLTO

Meiltä saat muun muassa seuraavat lukkoseppäpalvelut:

Toimiva lukko on kaiken A ja O. Sinun kuuluisi tuntea olosi turvalliseksi kotonasi.

Me otamme turvallisuuden tosissamme ja kouluttaudumme jatkuvasti ja olemme valtuutettuja lukkoseppiä. Meillä on yhteistyötä eri lukkotekniikan valmistajien kanssa.

Tavallisten lukkojen lisäksi me olemme myös suuntautuneet elektronisiin lukkojärjestelmiin ja kulunvalvonta järjestelmiin.

”Jos tarvitsette päivittää lukkojärjestelmäänne yritystiloissanne tai taloyhtiössä voimme tarjota mekaanisia sekä elektronisia lukituksia”

 

 • Tarjoamme myös muita tuotteita oviympäristössä kuten ovensaranat, lukkorungot, lukkosylinterit, tavallisia sekä elektronisia ovenkahvoja.

”Asiakkaana voit olla varma että saat ammatitaitoista palvelua. Me tiedämme mitä on tarjolla että voit tuntea olosi niin turvalliseksi kuin mahdollista”.

 

Dorma ja Kaba yhdistyivät Dormakabaksi syyskuussa vuonna 2015. Se yhdistys johti yritykseen joka on maailmanlaajuisesti yksi johtavimmista turvallisuusalan yrityksistä.

 

TUOTTEET:

  • Sylinterit
  • Avaimet ja lukot täydelliseen elektroniseen kulunvalvonta ratkaisuun.
  • Fyysiset kulunvalvonnat ja automaattiset ovijärjestelmät.
  • Ovihelat, ovensulkimet, oviautomatiikka ja kulunvalvonta
  • Lasihelat, hotelli lukot ja kassakaappien lukot.


Gege pExtra+

On monipuolinen lukkojärjestelmä joka luo monia mahdollisuuksia asiakkaalle. Asiakas voi olla omakotitalon omistaja, iso taloyhtiö tai yritys monilla tiloilla. Avaimet ovat juridisesti patentti suojattuja. Lukkojärjestelmä antaa myös mahdollisuuden saada uudet avaimet ilman että lukko pitää vaihtaa. Kun uudet avaimet on toimitettu vanhat avaimet lakkaavat toimimasta. Avaimet voi myös toimittaa värillisillä avainotteilla. (valkoinen on fluoresoiva joka näkyy pimeässä). Gege pExtran patenttisuojaus on voimassa vuoteen 2032 saakka.

Kaba experT pluS

On lukkojärjestelmä joka luo monia mahdollisuuksia asiakkaalle. Nämä avaimet voi yhdistää elektronisella kulunvalvonnalla. Joko yksikertaisempi versio missä käyttäjä itse voi helposti kuollettaa kadonneet avaimet, tai edistyneempi versio missä käyttäjällä on täysi hallinta siitä ketä liikkuu ovista. Jos jotain odottamatonta tapahtuu voi omistaja ilmoittaa siitä meille Mats Åkerholmin henkilökunnalle niin me kuolletetaan avaimen oikeudet tietokoneen kautta tai paikan päältä. Kaba expert patenttisuojaus on voimassa vuoteen 2033 saakka

ELEKTRONINEN AVAINTÄGI

Elektroninen avaintägi on myös sopiva tukikoteihin, dementiakoteihin, sekä vanhainkoteihin. Saatavuus on korkea ja käyttäminen helppoa. Avain voi pitää rannekorruna, kaulakoruna tai vain yksinkertaisesti taskussa. Henkilön täytää vain pitää avainta lähettyvillä ollessaan oven edessä että sen voi avata. Etuna elektronisessa online lukoissa on se että se voidaan avata etäältä. Keskusyksikkö on online ja yhdistetty kaikkiin oviin. Mitä enemmän ovia sitä edullisemmaksi järjestelmä tulee per ovi.

Klikkaa videota alapuolella näkeäksi miten se toimii.

Oviautomatiikka

Me myydään kaikkia tuotteita mitä oviympäristöön tarvitsee. Kuten lukitukset, ovipumput, oven kahvat ja oven saranat.

OVIAUTOMATIIKKA on automaattinen oven avaaja kauppoihin, taloyhtiöille, oppilaitoksille, sairaaloille, vanhainkoteihin ja hoitokoteihin. Oviautomatiikka asennetaan myös taxiveneille. Tiesitkö että: Taloyhtiöt joille asennetaan oviautomatiikka voi saada aratukea. Esteetön kulku, eli kaupunki tukee taloyhtiöitä tekemään talosta enemmän invaliidi ystävällisen. Aratuki voi olla jopa 40% hinnasta.

Me Mats Åkerholmilla olemme koulutettuja ja meillä on lisenssi asentamaan oviautomatiikkaa. (asennuksen saa AINOASTAAN tehdä lisenssin omaava henkilö)

pysy turvassa


Turvallisuuden vuoksi