Låsservice

Från oss får du bland annat följande låssmedstjänster:

 

Ett fungerande lås är A och O. Du skall känna dig trygg i ditt hem. Vi tar säkerheten på allvar och utbildar oss kontinuerligt  och vi är auktoriserade låssmeder. Vi har samarbete med olika ansedda tillverkare av låsteknik. Förutom vanliga låssystem har vi även riktat in oss på elektroniska låssystem med passerkontrollsystem. 

”Behöver ni uppdatera låssystemet i era företagslokaler eller husbolag kan vi erbjuda både mekanisk och elektronisk låsning”

  • Vi erbjuder även andra produkter inom dörrmiljön. Där ingår gångjärn, låskista, låscylindrar, vanliga och elektrifierade handtag.

”Som kund kan du vara säker på att du får yrkeskunnig betjäning av oss. Vi vet vad som finns att erbjudas så att ni får känna er så säkra som möjligt”

Koncernerna Dorma och Kaba slogs samman till dormakaba i september 2015. Fusionen resulterade i ett företag på den globala topp tre-listan på marknaden för säkerhets- och passerlösningar.

PRODUKTER:

  • Cylindrar
  • Nycklar och lås till fullständigt nätverksintegrerade elektroniska passerlösningar
  • Fysiska passersystem och automatiska dörrsystem
  • Dörrbeslag, dörrstängare, dörrautomatik och passagekontroll
  • Glasbeslag, hotell-lås och kassaskåps-lås. Dessa kompletteras för registrering av tids- och företagsdata, högsäkerhetslås, horisontella skjutväggar och flyttbara avdelare.


Gege pExtra+

är ett flexibelt låssystem har många unika möjligheter till slutkunden. Kunder är allt från egnahemshusägare till stora bostadsbolag med många lägenheter samt företag med många utrymmen. Nycklarna är juridiskt skyddade genom patent och mönsterskydd. Låssystemet ger även husägaren möjlighet att få nya nycklar utan låsbyten. Vid leverans av nya nycklar slutar de gamla nycklarna att fungera. Nycklarna kan även förses med färgade nyckelgrepp (den vita är flourescerande vilket gör att den syns i mörkret). Gege pExtra är patentskyddat till år 2032.

Kaba experT pluS

är ett låssystem ger många möjligheter åt slutkunden. Detta system kan kompletteras med elektroniska passerlösningar, allt från enklare elektronisk låsning där användaren enkelt kan spärra förlorade nycklar till mera avancerade system där användaren har full kontroll över vem som passerar genom dörrarna. Ifall något oförutsett händer kan ägaren meddelar oss på MÅ så spärrar vi rättigheterna genom datorn eller på ställe. Kaba experT pluS är patentskyddat till 2033.​

ELEKTRONISK NYCKELTAG

Den elektroniska nyckeltaggen är även anpassade för stödboende, demenshem och åldringsvård. Tillgängligheten är hög och användandet är enkelt. Nyckeln kan sättas i armband, halsband eller bara finnas i fickan. Personen behöver vara framför dörren så låses den upp. Fördelen med att ha elektroniska onlinelås är att de går att öppna på distans. En huvudenhet är online och ihopkopplad med alla dörrar. Ju mera dörrar som finns i ett hyreshus desto förmånligare blir systemet per dörr. Det är hårdvaran som kostar. Klicka på videon nedan för att se hur den fungerar: 

Video 1: Dormakaba TouchGo 
Video 2: Dormakaba Automatic Swing Door Operators

Dörrautomatik

Vi saluför produkter inom dörrmiljön: det vill säga alla produkter som behövs till en dörr: låssystemet, dörrstängaren, handtaget och gångjärnen.

DÖRRAUTOMATIK är  automatiska dörröppnare för affärer, husbolag, läroanstalter, sjukhus, pensionärshem, vårdboende. Dörrautomatiken installeras även till taxibåtar.

Visste du att: Husbolag som låter installera dörrautomatik kan få araunderstöd, esteton kulku = staten bidrar med stöd om husbolagen görs mera pensionärs- och handikappvänliga – upp till 40% stödkostnad.

 Vi på MÅ  är skolade och har licensens för att installera dörrautomatiken. 

(installationen får ENDAST göra av licensierade personer)

 

HÅLL DIG SÄKER

För säkerhetens skull
Turvallisuuden vuoksi

LÅSVERKSTAD

Vi utför reparation och service av befintliga lås (kan vara en kortsiktig lösning vid husförsäljning) Vi tillverkar allt från enstaka låssystem till privata kunder och till husbolag. Detta försnabbar service och installation till kunden.

Vi kan även göra lås till befintliga nycklar.